Saturday, October 4, 2008

weer thuis

We zijn weer terug in Hamilton. De terugreis verliep op zich voorspoedig, maar ik kreeg nog net het nu in Nederland heersende buikgriep virus mee de nacht voordat we vertrokken, dus echt uitgerust begonnen we niet aan de reis. Op het eerste stuk, Amsterdam-Singapore, was de meneer naast ons zo vriendelijk om op een andere vrije plaats te gaan zitten zodat we 3 plaatsen tot onze beschikking hadden en het wiegje voor Kate. Het 2e stuk, Singapore-Auckland, zat er wel iemand naast ons, maar Kate heeft erg goed geslapen in het wiegje, en ook wij konden zodoende allebei wat slaap pakken.

In Auckland stond Daniel ons op te wachten om ons naar huis te rijden, Dan en Suus hadden onze auto de afgelopen maand te leen omdat hun auto de dag voor ons vertrek kapot ging. Inmiddels hebben ze een andere auto gekocht. We waren uiteindelijk Zaterdag ochtend om 2 uur thuis. Helaas lijkt Margreet toch ook nog de gevolgen van het griepvirus te voelen, en Kate heeft ook nog erg veel geslapen vandaag.

Overigens is de lente hier goed begonnen, de bomen staan al volop in blad en het is ongeveer 19 graden met nog wel behoorlijk wat wind en buien. De tulpen in de achtertuin staan ook volop in bloei.

No comments: