Tuesday, December 1, 2009

November

Een hele tijd niets van ons laten horen, oh schande. Het is een beetje saaie lente geweest, veel regen en nog niet zo warm dus zijn we ook niet vaak op stap geweest. Toch hebben we nog wel wat beleeft hoor.

Op 1 november zijn we naar Waikato's World geweest, dat is een grote 'vee-show' in Hamilton. Op het grote veld van Claudelands waren dressuurwedstrijden, paardenkeuringen, dog trials en allerlei stalletjes, in de stallen waren keuringen van koeien/stieren/kalfjes, schapen, geiten en alpaca's en een kleine petting zoo (kinderboerderij). Interessant om te bekijken en voor Kate ook weer eens goed dieren van dichtbij te kunnen zie en aan te raken.

In het weekend van 14/15 november werd de Pacific Rose Bowl gehouden in de Hamilton Gardens. Op die dagen kon het publiek zijn/haar favoriete roos kiezen (de professionals hadden al eerder hun beslissing genomen) en er was live muziek. Wij hebben ook maar ons lijstje ingediend.

Afgelopen vrijdag werd het eindejaarsuitje van de creche gehouden, weer in Lollipops. Vorige keer moest Kate het bij de mini-glijbaan en de speelhoek houden, dit keer was ze op het springkussen, in de jungle-baan en de draaimolen te vinden.

Op zondag zijn we naar George, Stephanie en Lucy geweest voor de coffee group. Ze wonen buiten Hamilton op een 'lifestyle block' en hebben 3 koeien in de wei lopen. Het was dit keer maar een klein groepje, maar wel gezellig.

No comments: