Friday, February 23, 2007

Touchdown in Hamilton

Het 2e gedeelte van de vlucht ging ook prima. We waren iets vertraagd en de paspoort controle duurde ook even, maar toen waren we toch echt in Auckland. Er stond een collega op ons te wachten die ons naar het hotel gebracht heeft en om 2 uur 's nacht lokale tijd lagen we in ons bedje.

De volgende dag hebben we Auckland 'gedaan'. Ontbeten bij de haven en daarna een boot tour door de haven. Daarna met de pont overgestoken naar Davenport en daar een wandeling gemaakt.


Vandaag zijn we naar een aquarium geweest en daarna naar Hamilton gereden. Hier werden we meteen meegenomen naar een BBQ.

Het is hier het begin van het academisch jaar dus komende week is de introductie van de nieuwe studenten. De BBQ was van de vakgroep waar Susanne werkt, ook als start van het jaar.

1 comment:

Anonymous said...

Lieve Margreet en Niels,
In Auckland opgehaald (zelfs midden in de nacht!), in Hamilton mee uit genomen: er zijn gelukkig mensen die zich over jullie ontfermen, heel fijn!
Hopenlijk is jullie systeem snel genoeg aangepast aan een dagritme dat precies 12 uur verschoven is: moeilijker is er niet!

Pas goed op jullie! Groeten,
Je (schoon)vader