Tuesday, February 27, 2007

We hebben een huis!

Vanaf maandag hebben we een huis! Uiteindelijk via www.TradeMe.co.nz gevonden, dat is de kiwi variant van Marktplaats. Het is in de buurt van mijn werk (tien minuten lopen ofzo). Voor zolang als het duurt zal het huis nog wel op trademe staan...
Het adres is: 33 Morris Rd, Hillcrest, 3216 Hamilton

We hebben inmiddels ook een auto gekocht, die kunnen we als het goed is morgen ophalen bij de Dealer. Het is een Subaru Legacy stationwagon uit 1999 geworden. Hij heeft wat deukjes en krasjes maar hij schijnt goed onderhouden te zijn bij de Subaru dealer in de stad, dus daar gaan we dan maar van uit.

Nu dus op zoek naar koelkast, wasmachine, eettafel en stoelen etc. Maar daar kan Margreet zich allemaal mee bezig gaan houden als ik aan het werk ga.

5 comments:

Anonymous said...

Gefeliciteerd!! Dat hebben jullie snel gedaan zeg. Ziet er leuk uit, ook mooi met eigen garage. Geniet er maar lekker van.
Liefs van Mariëlle, Dion en Erik

Anonymous said...

Haha, nu al een huis en een auto, jullie laten er geen gras over groeien, gefelicicteerd hoor!!

Heel veel woon- en werkplezier toegewenst vanuit het Amsterdamse

Groeten, Rene

Anonymous said...

Leuk hoor dat we meteen mee kunnen kijken in jullie nieuwe woning. Zijn er daar ook kringloopwinkels o.i.d. waar je meubels kunt kopen? De auto is in ieder geval groot genoeg om spullen te vervoeren. Succes verder, groetjes Marianne/mam.

Anonymous said...

Helaas kon ik niet op jullie afscheidsfeestje zijn, maar ik volg jullie op deze site natuurlijk! Gefeliciteerd alvast met het huis en de auto. Veel plezier daar!

Groetjes, Anita

Anonymous said...

Hé Margreet en Niels,

Fijn dat jullie zo snel een 'eigen plek onder de zon' gevonden hebben! Nu verder met het ontdekken van de omgeving; wat een avontuur! Het is leuk om jullie te volgen via de website.
Ik kan wel verklappen dat jullie qua weer niets missen hier. Het is weekend en het regent pijpestelen!
Groetjes,
Marga