Friday, February 19, 2010

Aftellen (1)

Het aftellen is begonnen, nog een ruime week voordat we Nieuw Zeeland gaan verlaten maar we zijn al druk bezig ons leven hier af te ronden.

Afgelopen zondag hebben we 'proef-gepakt'. Wat past er allemaal in 3 rugzakken, maximaal 20 kg, inclusief autostoeltje??? We moeten namelijk voor meer dan alleen de vakantie pakken. Nadat we in NL aangekomen zijn, zal het nog zo'n 2 maanden duren voordat onze spullen zullen arriveren en dan heb je toch wat meer nodig dan wat t-shirts en korte broeken.

Maandag was mijn laatste werkdag. Omdat ik de weken er voor nogal veel thuis had gewerkt ben ik rond lunchtijd gestopt, afscheid genomen van de collega's en toen nog lekker gewinkeld in de stad voordat ik Kate moest ophalen van de creche.

De dagen erna ben ik spullen gaan uitzoeken en deze op stapels gelegd voor de verhuizers. Niels had donderdag en vrijdag ook vrij en samen hebben we alle kamers en kasten doorgewerkt. Je wilt nl niet dat er iets achterblijft wat in de container had gemoeten. Dat moet dan of in de rugzak mee of opgestuurd worden, jammer van de ruimte cq het geld.

Vanochtend vroeg kwamen de verhuizers om de spullen in te pakken. Met z'n drieeen hadden ze de hele ochtend nodig om alles goed in te pakken zodat hopelijk over 3 maanden alles weer heel in Badhoevedorp uitgepakt kan worden. Kate was net op tijd thuis van de creche om de laatste dingen in de vrachtwagen te zien verdwijnen en haar speelgoed uit te kunnen zwaaien.

De komende week zullen we steeds primitiever gaan leven als de laatste spullen (hopelijk) verkocht gaan worden.

Morgen hebben we een afscheidsfeestje. Niels moet nog maandag, dinsdag en woensdag werken en Kate gaat tot vrijdag naar de creche. Ik zal hopelijk die tijd nuttig kunnen besteden aan de grote schoonmaak.

Ps: Kate's website zal binnenkort verdwijnen aangezien ons contract met de internetprovider verloopt. Mochten we het in Nederland weer opstarten dan zullen we laten weten.

1 comment:

Anonymous said...

Laten we de wens uitspreken dat jullie deze week héél primitief gaan wonen!
Tot 28 maart,
Klaas en Jos

PS: Destijds heeft Eke uit Tasmanië Eucalyptuszaad meegenomen. We hadden daar later een metershoge boom van in de tuin. Helaas is deze na 5 jaar door een storm omgewaaid. Als jullie misschien nog wat zaad kunnen vinden?????