Wednesday, June 27, 2007

America's Cup

Ik geloof niet dat het in Nederland het nieuws haalt, maar hier is de America's Cup groot nieuws. Er zijn heel wat mensen (ook collega's) die de wedstrijden 's nachts live volgen en wij kijken 's ochtends tussen 7 en 8 ook naar de samenvatting als we toch aan het ontbijten.

http://www.emiratesteamnz.com/

4 comments:

Marianne said...

Hi,

Hier had ik nog nooit van gehoord en zeker niet gelezen in de kranten hier. Maar waar wordt nu die race gehouden? Gr.m/M.

Niels said...

De race's voor de America's cup (en de daaraan voorafgaande Louis Vuitton Cup) worden in Valencia gehouden. Want de zwitsers (de verdedigers, Alinghi) hebben geen zee... Als Team NZ wint, komt de race over een een paar jaar weer naar Auckland.

Anonymous said...

Nou wij lezen(teletekst) en zien (eurosport) de resultaten. Stand is nu 3-2 ( vrijdag) maar we duimen voor team NZL. Bij de vorige races in Auckland,2(!)x gewonnen, was het een compleet volksfeest en stond het hele land op z'n kop. Vanaf Waiheke Island, waar zus Anneke woont, kon je de races in de verte volgen.
Hebben jullie de oude boten in De haven zien liggen? Je kunt er een ( duurbetaald) uurtje mee zeilen.
groet
Klaas

Niels said...

We hebben de oude boten niet alleen in de haven zien liggen, maar ook zien zeilen toen we op de ferry naar Davenport zaten.