Friday, September 28, 2007

Voorjaar

Het is hier inmiddels voorjaar en we hebben al aardig wat dagen van het zonnetje kunnen genieten. Veel bomen staan alweer in bloei en tot onze verrassing kwamen er voorjaarsbloemen op bij het hek in de voortuin.
Om het terras wat op te vrolijken en toch een beetje te kunnen 'tuinieren' hebben we wat plantjes gekocht. Hopelijk doen ze het een goed...

Een paar weekenden geleden was het wel heel erg druk in onze straat. Auto's reden af en aan en ouders, kinderen en heeeeel veel tassen verdwenen richting het sportveld. Er bleek een schoolvoetbaltoernooi te zijn. Op z'n kiwi's houdt dit in dat elk team een eigen tent neerzet met een bbq...


Ons fotoalbum heb ik uitgebreid met foto's van ons huis een half jaar later en ons bezoekje aan Middle Earth.

2 comments:

Marianne said...

Leuk al die foto's van jullie huis en tuin.En de uitzichten op Middle Earth zijn prachtig.Het lammetje de fles geven ging jullie goed af, dus zal het ook wel lukken met jullie kiwietje.De wachttijd levert in ieder geval nog een flinke aanvulling op het blog op.
Groetjes m/M.

Anonymous said...

Waar zijn de foto's van bijkeuken, hal, badkamer, garage??? Wel ons lekker maken met het voorjaar..... (hier is het vies nat weer)
Doeg Dieuwerke