Saturday, September 8, 2007

Pakketjes

Gisteren zat ik op het terras in het zonnetje te lezen toen er een busje van de post stopte. Heee, een pakketje voor ons. Wat een verrassing. En het was er niet een, maar zelfs 2! Eentje van Johan en Hylke en eentje van de familie Koopmanschap. Die van Johan en Hylke heb ik meteen opengemaakt. Naast tijdschriften, m'n nieuwe creditcard en cd's zat er ook een leuk pakje voor de baby in. Lief!
Het pakje van Edwin en Wendy heb ik laten liggen, dan heeft Niels ook wat uit te pakken...
's Avonds heb ik Niels opgehaald van werk en zijn we naar de bioscoop gegaan voor het laatste deel van de Bourne trilogie. Dan en Suus wilden deze film ook zien, dus toen ze hoorden dat wij kaartjes hadden gereserveerd hebben ze dat zelf ook gedaan. Er was flink wat actie in de film en Suus werd zelfs misselijk van de zwiepende camerabewegingen.
Na de film kon Niels eindelijk het tweede pakketje openmaken. Er zat een mooi voorleesboek in en een mutjse. Wat een verwennerij weer.

Nog een opmerking: helaas blijkt niet alle post hier aan te komen. In ieder geval weten we dat pakketjes van Erik en Marielle en van de ASRE hier nooit gearriveerd zijn. Dus mocht je ooit iets gestuurd hebben (kaartje etc) en we hebben hierop niet gereageerd dan is dat geen ondankbaarheid, maar is de kans groot dat we het nooit ontvangen hebben. Want we vinden post heel leuk (ook via email) en zullen altijd reageren....

1 comment:

Anonymous said...

Gelukkig zijn de meeste pakketjes wel aangekomen!! X