Friday, October 5, 2007

De eerste dagen

We zijn druk in de weer om een ritme te vinden. Het gaat steeds beter met slapen in de wieg. En we leren ook steeds beter de signalen die Kate geeft. Het ene is een 'darmen'kreuntje en het andere is een 'honger'kreun.
Kate's eerste dagen
Voor alles is een eerste keer deze weken. Gisteren het eerste badje thuis, nadat we in het Birth Centre even hadden mogen oefenen onder supervisie van de staff midwife.
Vandaag voor de eerste keer in de kinderwagen. Even een ommetje naar de Bibliotheek in de buurt om een boek terug te brengen.

Jocelyn, onze midwife is tot vandaag elke dag even langsgekomen om te kijken of alles goed gaat. (en ja, alles gaat goed...) Maandag komt ze weer om het 1 week onderzoek te doen, wegen, reflexen testen enzo. (ik weet ook niet precies wat verder...)

We zullen proberen regelmatig meer foto's in het bovenstaande album te plaatsen, dus houdat in de gaten...

3 comments:

Marianne said...

Vijf dagen oud en nu zijn moeder en dochter al aan de wandel. Misschien is dat in Nederland ook wel gebruikelijk tegenwoordig, maar mijn ervaring is niet groot op dat gebied.
De foto's houden we zeker in de gaten.
Liefs voor jullie drietjes. m/M.

Anonymous said...

Er is natuurlijk iets voor te zeggen om als eerste een bieb te kiezen als doel voor de eerste wandeling, daar kun niet vroeg genoeg mee beginnen.Maar 5 dagen oud en vijfde kraamvrouwdag .
Wij zijn echt van de andere generatie!!!!!!!!!!
Lifs van ons.J en W

Anonymous said...

Heel erg leuk om jullie belevenissen te zien en de lezen. Ongelooflijk, zo ver weg... Het is vast heel gezellig om je moeder op bezoek te hebben, geniet ervan!
Zwanger zijn in Amsterdam lijkt dan maar heel gewoon, maar ik geniet er heel erg van. Straks hoop ik te bevallen in het Lucas ziekenhuis, bij mij om de hoek.
Heel veel geluk daar met z'n drietjes!!!
Groetjes van je nicht,
Carolina Linde