Friday, January 9, 2009

family over de vloer - deel 2

Hier weer een berichtje van de 'gasten' in huize Hoffmann! We zijn hier nu een weekje, en hebben al een hele hoop gedaan. Niet alleen in Hamilton verbleven maar ook nog twee daagjes naar vrienden in Taupo geweest. Bij terugkomst, woensdagmiddag, 7 januari 2009, een opzienbarende gebeurtenis, Berend heeft zijn eerste stappen los in de wereld gezet. Bovenstaande filmpje is van een dag later, wederom op een zonovergoten dag. Het bewijs dat onze kleine man nu, nog een beetje wiebelig, maar zelfstandig de wereld te voet kan verkennen. We zijn maar wat trots!
Einde van deze dag vertrekken we uit Hamilton, met zijn allen, en gaat ons kampeer avontuur beginnen, in Waitomo, daarna naar Mount Egmund. Later weer meer.
Liefs, Johan, Hylke en Berend.

3 comments:

Marianne said...

Nog even en Kate en Berend doen een wedstrijdje hardlopen en jullie er achter aan! Veel plezier met jullie kampeeravontuur. Liefs van Marianne.

Anonymous said...

Jullie kunnen een rustige vakantie met een boekje lezen wel vergeten (hihi). Althans voor overdag, want hoe laat gaan die boeven 's avonds slapen. Gelukkig heeft Berend nog een handje nodig om weer verder te kunnen wandelen. Ik ben dan soms toch wel blij dat F&M wat later liepen, dan of is het als die 2 van jullie.
Een dikke kus van jullie zussie!!

Fam.Bouwers said...

He hoi nicht.. ik was ff mijn paps en mans aan et zie hoe we mensen kunnen googelen... Groeten uut zuudwolde