Monday, March 16, 2009

Weer een jaartje ouder

Alweer de derde verjaardag in NZ en opnieuw niet gevierd in Coromandel. Dat zijn we al 2 jaar van plan maar dit jaar was het zeker slechter weer daar dan in Hamilton (zie Niels' mail hieronder). In plaats daarvan zijn we zondag naar de Hamilton Zoo gegaan. We waren lekker vroeg en het was met name in het begin nog heerlijk rustig. Kate vond de neushoorns nog niet zo boeiend (best wel groot en eng eigenlijk) maar bij de giraffes en zebra's begon ze al wat te lachen en te wijzen en de apen vond ze fantastisch. Ook leuk om te zien dat ze de dieren in het echt herkent en niet alleen van plaatjes, haar repertoire aan dierengebaren kwam nu zeer van pas.
Na het bezoek aan de dierentuin hebben we nog geluncht in Hamilton East.
Aan het eind van de middag kwamen Dan en Suus langs en 's avonds hebben we 'gekolonist'.
Ik ben ook goed verwend: een wasgij puzzel, een grote zak zwart/witjes (tja, helaas zijn kleine venco-zakjes hier niet verkrijgbaar, alleen grote), paaseitjes, cd van Anika Moa (NZ zangeres), choco-kookboek, filmuitje inclusief oppas, doucheschuim, geld en kaarten.
Bij een 'wasgij' puzzel is het plaatje op de doos niet het plaatje van de puzzel zelf maar is dit een clue. In dit geval is het plaatje op de doos het verleden en moet je verzinnen wat de toekomst is van de kinderen. Op de achterkant van de doos staan nog 2 andere clues. Leuk voor wat uurtjes puzzelen in de winter die gaat komen.

No comments: