Wednesday, March 12, 2008

Baby on board

Vandaag ben ik met Kate naar de bioscoop geweest voor een Baby on Board Session. Elke woensdag buiten de schoolvakanties om draait er om 10.00 uur een film waarbij je je baby mee kunt nemen. De toegangsprijs is dan maar $ 6,50 en voor kinderen tot 5 jaar gratis. Overigens is het niet verplicht een kind mee te nemen... Natuurlijk is er relatief veel geroesemoes maar het geluid staat hard genoeg om de film goed te kunnen volgen. En hoe stil is het in een Amsterdamse bios????
Vandaag stond PS I love you op het programma. Ik had pas geleden het boek gelezen en daardoor viel het een beetje tegen. Op het basisgegeven (man laat na overlijden briefjes achter voor zijn vrouw) na was het hele verhaal behoorlijk aangepast. Voor de rest wel een aangename film met 'Denny Duquette' als Ierse zanger.

2 comments:

Marianne said...

En wat vond Kate ervan? Heeft ze geslapen of volgde ze de beelden en geluiden? Staan er dan allemaal buggy's of autostoeltjes of moet de baby op schoot? Ik zou wel even om een hoekje willen kijken.
Groetjes,m/M.
Ps. Waarom staan er tegenwoordig letters/word verification op dit berichtblokje?

Niels said...

Baby op schoot, buggy's op de gang.

De Word Verification (of CAPTCHA) is een middel om spam tegen te gaan. Het idee is dat alleen mensen de letters kunnen invullen en dat machines dat niet kunnen.