Monday, March 10, 2008

Weekend

Eindelijk weer eens een droog en zonnig weekend en dus op stap geweest.

De zaterdag begon al goed met een ballon die landde op het sportveld achter ons huis. Nu de ochtenden koel zijn en het weer rustig is is het uitstekend weer om de luchtballon uit de schuur te halen. Regelmatig valt dan ook een aantal ballonnen in de lucht spotten. Zaterdag echter kwam er eentje wel heel laag over en zette het mandje netjes op het sportveld neer.
Deze dag hebben we ook een mooie wandeling gemaakt, de Nikau Walk in Pirongia Forest Park . Het enige bankje stond op een perfect plekje en precies op tijd voor de lunch.

Zondag was het Hamilton East Heritage Festival, een soort braderie. Hier hadden we met Dan en Suus afgesproken. Op het veld stonden kraampjes en er werd een wedstrijdje zaklopen gehouden. Er zouden nog meer 'oude' spelletjes gedaan worden zoals eierlopen maar die hebben we niet gezien. Na alles goed bekeken te hebben zijn we neergestreken op een terrasje voor de lunch.

1 comment:

Anonymous said...

hallo ,mag je in N.Z "zomaar "prive met eenballon de lucht in ?Het is wel leuk om te zien hoe ze dalen .vorig jaar kwam er hier in Zuidlaren naar beneden .
De klok gaat hier op 30 maart vooruit,dan hebben wij zomertijd maar het is nu HERFST.
liefs van ons J en W.