Sunday, April 1, 2007

lui weekend

Zaterdag redelijk rustig aan gedaan. In de loop van de ochtend richting Waitomo gereden. Hier zijn de Glowworm caves, maar daar zijn we (nog) niet in geweest, dat bewaren voor een keer als er bezoek is. Daar in de buurt hebben we een aantal korte wandelingen gemaakt langs de 'Marokopa Road'. Daarna binnendoor terug gereden naar Hamilton.
Op zondag eerst uitgeslapen en rustig aan ontbeten etc. Daarna de stad in om wat te shoppen. Het winkelcentrum downtown heeft wel een aantal goede winkels. Het is een overdekt winkelcentrum tussen de straten in, dus in eerste instantie valt het niet zo op. Een van onze favoriete winkels (alhoewel niet in het overdekte gedeelte, maar aan Victoria St) is de tweede hands boekwinkel: Browsers.

Zo langzamerhand maar eens gaan plannen wat we volgend weekend gaan doen. 4 dagen vrij vraagt er natuurlijk om een wat langere trip te gaan maken...

1 comment:

Anonymous said...

Hi,

Prachtig al die national parks zo ongeveer op je stoep. Keuze genoeg dus voor volgend weekend.En dan ook nog een flinke 2e hands bookshop in de buurt voor als het echt te slecht wordt om erop uit te gaan. Nog even en Margreet kan in haar eigen stoel duiken met een boek.
Bye, m/M.